Breng uw volgende vakantie door in een chalet in Gingelom

Op vakantie in de provincie Limburg? Boek nu de Chalet van Het Landsleven!

 

Contacteer ons

Moderne chalet in een rustige omgeving

modern ingerichte Chalet in Gingelom, in de omgeving van Sint-Truiden

De chalet biedt ruimte voor vier personen en ligt aan de achterzijde van onze twee vakantiehuisjes, Weiland en Boomgaard. Hierdoor is het mogelijk om de drie woonunits gelijktijdig te huren met een groep tot twaalf personen.

De chalet bestaat uit een open keuken, een badkamer, twee slaapkamers en een leefruimte met zitbank en sateliet-tv. In de chalet is er geen WIFI wegens de afstand in de boomgaard. De keuken beschikt over alle keukenbenodigdheden zoals een elektrisch fornuis, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezet. Een van de slaapkamers heeft een dubbel bed van 160 cm (hier kan een kinderbedje bijgeplaatst worden op aanvraag), terwijl de andere slaapkamer over 2 éénpersoonsbedden beschikt.

De badkamer is uitgerust met een douche, badkamermeubels en een toilet, verwarmd met aardgas. Buiten vindt u ten slotte een aangenaam terras waar u, omringd door de fruitbomen, geniet van een heerlijke barbecue.

meer info

Prijzen De Chalet

Hoogseizoen (april tot en met september):

  • Vanaf minimum 2 nachten ( check-in vanaf 15.00, check-out om 10.00 uur) € 90 per nacht

Laagseizoen (oktober tot en met maart)

  • Vanaf minimum 2 nachten ( check-in vanaf 15.00, check-out om 10.00 uur) € 82 per nacht

Bedlinnen zijn inbegrepen.

Uw reservering is pas definitief na betaling van een voorschot van €100,- minimaal 1 week na deze reservering op rekeningnummer BE28 7310 4442 0820 onder vermelding van uw naam en de periode van boeking.

Het volledige bedrag moet 1 week voor uw aankomst voldaan zijn!

Een moderne chalet in een natuurlijke omgeving? Dat zijn appels op gouden benen. Kijkt u uit naar een verblijf tussen de Limburgse fruitbomen? Boek dan nu deze chalet in Gingelom.

Contacteer ons